Minkälaiset sukat sinulla on tänään?


Joillekin sukat ovat vain sukat, mutta meillä Happy Yangmalilla sukat ovat aivan erityinen asia. Ne tuovat pientä iloa ja piristystä jokaiseen päivään. Tästä ajatuksesta tulee myös nimemme Happy Yangmal.  Yangmal on Koreaa ja tarkoittaa sukkaa. Happy on tietysti ilo ja onni. 

Meidän tarinamme alkaa siitä, kun tyttäreni lähti opiskelemaan Etelä-Koreaan, Souliin. Hän toi meille aina lahjaksi näitä suloisia sukkia, kotiin tullessaan? Näihin hauskoihin sukkiin ei ihastunutkaan ainoastaan oma perheemme, vaan monet ystävät ja tuttavat ihastuivat myös.

Silloin, sukat eivät olleet Suomessa lainkaan trendituote, vaikka maailmalla laajasti jo olivatkin. Mutta mikä oli ihanaa, nämä sukat pukiessani, tuli jotenkin hyvä fiilis.


Kestävät sukat

Minä tyydyin aluksi vain ihastelemaan sukkia, kunnes muutaman kuukauden päästä, yhtenä päivänä havahduin, että ne kauan sitten käyttöönotetut, tuliaissukat ovat edelleen ehjiä, edelleen pyykissä mukana? Olinhan tottunut siihen, että nuorisolla nilkkasukat kuluvat puhki hetkessä? Nämä sen sijaan kestivät ja olivat vieläkin mukana pyykkirumbassa? 

 Minulla on yli 30 vuoden kokemus vaateteollisuudesta takanani.  Suunnittelu-, laadunvalvonta-, tuotanto -ja kehitystyö ovat oleet omaa osaamistani.  Sukkia en ollut koskaan tehnyt ja nyt minua alkoi toden teolla kiinnostaa, mistä korealaiset sukat on tehty? 

 Sukissa on ainutlaatuinen materiaali

Kaikissa midän sukissamme on  ~75%  laadukasta kampapuuvillaa, ~18% spandexia ja ~7% polyesteria (vaihtelee malleittain). Ahaa, keksin minä! Tässä se salaisuus siis on! Spandex on nimittäin erittäin elastinen ja kestävä kuitu, jota yleensä on sukissa vain noin 2 -4%. Kahdeksantoista prosenttia on todella paljon ja se tekee näistä sukista niin ainutlaatuiset.  Sukkaa myydään vain yhdessä koossa 36-41, sillä spandex venyy jopa kolminkertaiseksi omaan mittaansa nähden, ja palautuu käytön jälkeen omaan mittaansa. Siinähän se salaisuus.

 

Hikoilevat jalat? Herkkä iho?

Polyesterin tehtävänä on siirtää iholta pois kosteutta eli näissä sukissa eivät jalkasi hikoa. Kampapuuvilla on luonnonkuiduista pumpulisin ja sen tuntu on sukissamme päällimmäisenä. Sukissa on muotoon neulottu kantapää. Nämä eivät siis ole ”putkisukat”. Vaikka sukka on hyvin kuviollinen, sukan sisällä ei ole lankamyttyjä eivätkä langat haittaa käytössä.  Monet hyvin tuntoherkät asiakkaamme ovat  myös ihastuneet sukkiimme  ja erityiskiitosta olemme saaneet heiltä hyvin ohuista saumoista. Sukissamme ei ole kärkisaumaa – mikään ei paina herkimpääkään ihoa. Sukkiemme varsi ei myöskään kiristä. Meidän sukkamme sopivat kaiken kokoisille, nilkan resori on yhtä joustava kuin koko sukka. 

 

Huippuosaamista ja -teknologiaa eli korkeaa laatua

Etelä-Korean sukkateollisuudella on pitkät perinteet, kuten myös yleisesti neuleteollisuudella. Etelä-Korea on Japanin veroinen sivistysvaltio, korkean teknologian maa ja se näkyy myös tehtaissa. Työntekijät ovat aikuisia ja työolosuhteet moitteettomat, työehtolait tarkasti valvottuja.  Jatkuvasti kehiyksessä on myös mukana ekologinen ja luonnonsuojelun kannalta tärkeä kehitystyö. Tuotannon laatutaso on erittäin korkea. Tuotteidenme laadusta kertoo ehkä parhaiten se, että meille tulleita tuotepalautuksia  vuodesta 2017 alkaen,  on vain yhden käden sormien verran. Yhteenlaskettuna sekä oma, että jälleenmyyjillemme tulleet reklamaatiot. Se on aika huima luku. 


 Verkon  "kiinakaupoista"  löytyy paljon suoria kopioita näistä meidän maahantuomistamme sukista,  ja hyvin edullisesti. Ne ovat kuitenkin kiinalaisia kopioita, joten ethän sekoita niitä meidän sukkiimme. Tämä on kaikkien suosittujen brändien vitsaus. Me tuomme nämä sukat maahan itse, suoraan Soulin tehtaalta,  yhteistyön olemme rakentaneet ihan itse, alkaen vuodesta  2017. 


Tutustu hauskaan ja värikkääseen sukkamallistoomme ja tilaa itsellesi tai lahjaksi! Tai haluatko sukkia jälleenmyyntiin? Ota yhteyttä!

Terveisin Nina

******

Happy Yangmal sukat sinulle, joka kuljet omalla erityisellä tavallasi, 

iloisin askelin jokaiseen päivään.