Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 15.6.2017 alkaen


Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Happy Yangmal y-tunnus 2844017-1. Myymme tuotteita yksityishenkilöille. Ulkomaantoimituksista mahdollisuus sopia erikseen sähköpostitse. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupastamme osoitteesta www.happyyangmal.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilausnumeron
  • tilatut tuotteet
  • tilauksen loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.


Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Tarjoamme maksutavoiksi tilisiirron verkkopankissa, luottokorttimaksun tai mobiilimaksun.


Maksupalvelutarjoaja

Verkkokaupassamme voit maksaa tilisiirrolla, luottokortilla tai mobiilimaksulla. Palveluntarjoajamme on Checkout Finland. Luotettava suomalainen maksupalvelu, jossa vaihtoehtoja on paljon.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. 

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.  

Lisätietoa Checkoutin maksuehdoista löytyy osoitteesta https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot


Toimitusaika

Postitamme tilauksesi viimeistään tilauspäivääsi seuraavana aamuna,  Suomessa (24800 Halikko/Salo) olevasta varastostamme. Joko kirjeellä postilaatikkoosi 3,20 € tai postin pakettipalvelulla 5,90 €, valintasi mukaan. 


Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti kirjeenä kotiovellesi, jolloin toimituskulut 3,20€/tilaus. Voit myös valita toimitustavaksi Postin Smartpost palvelun, jolloin toimitusmaksu on 5,90€. Yli 43 € tilauksen toimitus on ilmainen, mutta valitse silloin Smartpost postitus. 


Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.  Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta aiheutuneet toimituskulut kuuluvat ilman eri sopimusta asiakkaalle. Mikäli haluat palauttaa tuotteesi, niin otathan ensin yhteyttä: mail nina@happyyangmal.fi tai soittamalla numeroon 044 5205031. Katsotaan tilanne ja selvitellään yhdessä. 

Happy Yangmal

Lehtiniementie 32

24800 Halikko

Emme kuitenkaan vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta, joten reagoithan nopeasti, mikäli tuotteessa on vikaa.  Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Tai voit myös halutessasi ottaa tilalle uuden tuotteen. 


Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostiosoitteeseen nina@happyyangmal.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Ota meihin yhteyttä, niin selvittelemme asian. Meille tyytyväinen asiakas on kaiken toiminnan perusta. Tervetuloa turvallisille ostoksille meille, suomalaiseen verkkokauppaan, laadukkaiden tuotteiden pariin. 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Happy Yangmal käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Happy Yangmal sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.