Minkälaiset sukat sinulla on tänään?


Joillekin sukat ovat vain sukat, mutta meillä Happy Yangmalilla sukat ovat aivan erityinen asia. Ne tuovat pientä iloa ja piristystä jokaiseen päivään. Tästä filosofiasta juontaa myös nimemme Happy Yangmal; yangmal [ja??ma??] Se on Koreaa ja tarkoittaa sukkaa.

 

Kaikki tuotteemme valmistetaan Etelä- Koreassa. Kun perheemme vanhin tytär lähti Koreaan opiskelemaan, toi hän aina kotiin tullessaan pikkusiskolleen tuliaiseksi kivoja kissasukkia. Hauskoihin sukkiin ei ihastunutkaan ainoastaan pikkusisko, vaan monet hänen ystävänsä ja perheen tuttavat ihastuivat myös niihin.


Kestävät sukat

Minä tyydyin aluksi vain ihastelemaan sukkia, kunnes noin puolen vuoden päästä, yhtenä päivänä keksin, että ne kauan sitten käyttöönotetut sukat ovat edelleen ehjiä! Olinhan tottunut siihen, että ala-aste ikäisen ”hiihtäjän” sukat menivät aina melko nopeasti rikki. Uudet sen sijaan kestivät ja kestivät – itse asiassa yksikään ei ole mennyt rikki.

 

Minulla itselläni on yli 30 vuoden kokemus vaateteollisuudesta ja takanani ura vaatteiden suunnittelu-, laadunvalvonta- ja kehitystyöstä. Sukkia en ollut koskaan tehnyt ja nyt minua alkoi toden teolla kiinnostamaan mistä korealaiset sukat on tehty. 

 

Sukissa on ainutlaatuinen materiaali

Sukissa on 75% pehmeistä pehmeintä kampapuuvillaa, 18% spandeksia ja 7% polyesteria. Ahaa, keksin minä! Tässä se salaisuus siis on! Spandeks on nimittäin erittäin joustava ja kestävä kuitu, jota yleensä on sukissa vain noin 2 %. Kahdeksantoista prosenttia on todella paljon ja se tekee näistä sukista niin ainutlaatuiset.  Sukkaa myydään vain yhdessä koossa 36-40, sillä spandeks venyy jopa kolminkertaisesti. 

 

Hikoilevat jalat? Herkkä iho?

Polyesterin tehtävänä on siirtää iholta kosteutta eli näissä sukissa eivät jalkasi hikoa. Sukissa on muotoon ommeltu kantapää. Nämä eivät siis ole ”putkisukat”. Vaikka sukka on hyvin kuviollinen, sukan sisällä ei ole lankamyttyjä eivätkä langat haittaa käytössä.  Monet hyvin herkät asiakkaamme ovat ihastuneet sukkiin ja erityiskiitosta olen saanut heiltä hyvin ohuista saumoista sukkien kärjessä – mikään ei paina herkimpääkään ihoa.

 

Huippukäsityöosaamista ja -teknologiaa sekä korkeaa laatua

Etelä-Korean sukkateollisuudella on pitkät perinteet, kuten myös yleisesti neuleteollisuudella. Etelä-Korea on korkean teknologian maa ja se näkyy myös tehtaissa, työntekijät ovat aikuisia ja työolosuhteet valvottuja. Laatutaso on erittäin korkea. Jotakin meidän täällä kokemastamme laadusta kertoo se, että meille ei ole tullut tuotepalautuksia 2017 alkaen kuin yhden käden sormien verran. Nekin ovat selvinneet helposti ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Jälleenmyyjiä meillä on tällä hetkellä n. 30 – voit bongata sukkiamme mm. lahjatavaraliikkeistä.

 

Verkossa on nähty hyvin samanlaisia sukkia myytävän hyvin edullisesti. Ne ovat paljastuneet kiinalaisiksi kopioiksi, eikä niillä ole mitään tekemistä näiden sukkiemme kanssa.

Tutustu hauskaan ja värikkääseen sukkamallistoomme ja tilaa itsellesi tai lahjaksi! Tai haluatko sukkia jälleenmyyntiin? Ota yhteyttä!

Terveisin Nina

******

Happy Yangmal sukat sinulle, joka kuljet omalla erityisellä tavallasi, 

iloisin askelin jokaiseen päivään.